Kuidas paigaldada kvaliteetseid korpuse komplekte?

- 2021-11-16-




Kuidas paigaldada kvaliteetKehakomplektid?


1. Enne paigaldamist veenduge, et kõik komplekti osad on sümmeetrilised ja sobivad teie autoga.  Pange tähele, et kui soovitud tööriistakomplektid on liiga keerulised, et neid ise installida, võite leida kauplusi, kus need teie eest installida.  
 
2. Kui soovite värvidakeha komplekt, valmistage iga tükk enne paigaldamist ette.  Kui otsustate komplekti osi joonistada ja täpsustada, hankige soovitud värvide jaoks konkreetne kood.  
 

3. Eemaldage kõik tehaseosad, mis on hetkel teie autole paigaldatud.  Tavaliselt on need kaitserauad ja küljeseelikud.  


4. Puhastage avatud pinnad rasvaeemaldusvahendiga, et vältida mustuse ja mustuse kogunemist  
 
5. Õige paigaldamise tagamiseks joondage uued osad aukude ja kruvidega.  
 
6. Alustage kerekomponentide ükshaaval paigaldamist.  Kui see on täiskäigul, alustage esikaitserauast.  Pange tähele, et teiste komplektide puhul tuleb esmalt paigaldada külgäärised, et vältida nende kaitseraua kattumist.  
 
7. Enne kinnitamist kasutage keredetailide külge kinnitamiseks kleepribasid või kahepoolset teipi.  
 
8. Kui paigaldamine on lõpetatud, kontrollige joondamist, et näha, kas rattad sobivad uude kerekomplekti.  Vahe täitmiseks saab kasutada laiemaid või suuremaid rattaid.  
 
9. Kontrollige, et auto praegune sõidukõrgus võimaldaks sujuvalt sõita ja siiski konarusteta, kuna uute kerekomplektide paigaldamisel langeb vedrustus tavaliselt alla.  Tee proovisõit ja reguleeri vedrustust vastavalt.