WVA23588 piduri hõõrdkate tagab pidurdamise ohutuse.

- 2023-05-09-

WVA23588pidurhõõrdkate on piduriklotside hõõrdkate, see tähendab piduriklotsi tagaplaadile paigaldatud hõõrdpidurimaterjal. Piduri hõõrdkatte kasutatakse spetsiaalselt tagumise trummelpiduri jaoks ja tagumise trummelpiduri hõõrdematerjal on vooderdatud eraldi. Piduriklots, mida tavaliselt nimetatakse, on tegelikult piduriklotside komplekt, mis koosneb hõõrdkattest ja hõõrdklotsist neetimise teel.
Piduriklotsid, mida nimetatakse ka piduriklotsideks, viitavad piduritrumlile või pidurikettale kinnitatud hõõrdematerjalile, mis pöörleb koos rattaga. Hõõrdkate ja selles olev hõõrdepadi on allutatud välisele survele ja tekitavad hõõrdumist, et saavutada sõiduki aeglustamise eesmärk.
Piduriklotsid koosnevad üldiselt terasplaatidest, kleepuvatest isolatsioonikihtidest ja hõõrdeplokkidest. Terasplaadid tuleb rooste vältimiseks värvida. Värvimisprotsessi ajal kasutatakse SMT4 ahju temperatuuri jälgijat, et tuvastada värvimisprotsessi ajal temperatuuri jaotus, et tagada kvaliteet.

Tarbesõidukite ja haagiste piduri hõõrdkatte mudelina on WVA23588-l järgmised võimalikud eelised ja rakendatavad stsenaariumid:

1. Suure tõhususega pidurdustõhusus: WVA23588 piduri hõõrdkatted on tavaliselt valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja spetsiaalsetest protsessidest, mis võivad tagada stabiilse ja tõhusa pidurdustõhususe ning tagada parema turvalisuse, kui sõiduk sõidab suurel kiirusel või hädapidurdusel.

2. Tugev kulumiskindlus: WVA23588 piduri hõõrdkatted on tavaliselt valmistatud ülitugevast ja kulumiskindlast materjalist, mis võib pikendada piduri hõõrdkatete kasutusiga ning vähendada piduri hõõrdkatete vahetamise sagedust ja kulusid.

3. Lai kasutusala: WVA23588 piduri hõõrdkate sobib erinevat tüüpi tarbesõidukitele ja haagistele. Sellel on lai kasutusala ja see suudab vastata erinevate sõidukite ja töötingimuste pidurdusnõuetele.

Tuleb märkida, et konkreetseid eeliseid ja rakendatavaid stsenaariume võivad mõjutada ka muud tegurid, nagu sõiduki kasutus, töökeskkond jne. Ostmisel ja kasutamisel on soovitatav valida sobivaim mudel ja mark vastavalt tegelikele vajadustelepidurvooderdised.